Your search results

Visningsresa

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

NÄSTA VISNINGSRESA: v.7 (2022)!

Under v.7 kommer nästa visningsresa hållas. Precis som alltid tar vi emot bostadsspekulanter tillsammans med Euromarina på Alicantes flygplats. Vi skräddarsyr visningsresan efter kunders önskemål vilket innebär att vi tar er med till just de områden och nyproducerade bostadstyper just ni är intresserade av. Visningsresan brukar ta en eller två dagar.

Vi hämtar och lämnar på flygplatsen och erbjuder boende på Euromarinas egna spa-hotell i Quesada strax norr om Torrevieja. Resan är helt förutsättningslös; ta chansen att komma ner till solen och värmen för att uppleva för hur ett boende skulle kännas på plats på Costa Blanca eller Costa Cálida!

Önskas andra datum så kan vi anordna detta!

 


Bästa sättet att hitta en bostad i Spanien är att besöka området och se bostäder och byggprojekt på plats.
Ni kan kostnadsfritt få en guidad tur under 1-2 dagar.

Förutsättningslös visningsresa utan krav
Efter genomgång med oss i Sverige där vi ställer frågor om era önskemål, intressen, användningsområde och prisklass kan vi skräddarsy en visningstur under 1- 2 dagar där ni kan få se 5-10 färdiga bostäder och även planerade byggprojekt. Ni lär då känna Euromarina, byggkvaliteten och designen.

Euromarinas engelsktalande representant är er värd under visningsresan och skjutsar er till de olika bostäderna. Flygbiljetter t/r kostar normalt från 1000 kr och hotellet kostar från ca 700 kr/natt för dubbelrum. Om ni väljer att köpa en bostad så ersätter vi er med upp till 7,000 kr för omkostnader i samband med visningsresan. Visningsresa kan genomföras alla veckodagar. Ett uppskattat alternativ är en visningsresa torsdag-söndag, där en visningstur kan genomföras fredag och halva lördag. 

Kontakta oss för att planera in en visningsresa. Ni flyger enklast till Alicante. Därifrån är det 3 mil till Quesada där Euromarina har sitt kontor. Ni bor förslagsvis på hotell Laguna SPA & resort, som ligger granne med Euromarinas kontor. Vi kan även ombesörja transfer från flygplatsen.

Köpa bostad i Spaninen. Visningstur.
Visningstur med Euromarina
 
Hotel Laguna, visningsresa - köpa hus i Spanien

Visningresa inkl övernattning på Hotel Laguna SPA & resort

 

Hotel Laguna, visningsresa - köpa hus i Spanien

Hotel Laguna SPA & resort

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

  • Nyhetsbrev

Compare Listings