Your search results

Seminarie

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Att köpa bostad Spanien

Datum:    Lördag 7 maj
Tid:          Kl 15-16
Plats:       Golfklubben GK, Golfvägen 1
Pris:         Gratis

Funderar ni på att köpa bostad eller semesterboende i Spanien? Köpprocessen i Spanien är väldigt annorlunda än i Sverige. På seminariet berättar representanter från svenska Spanienmäklaren SolEuropa om hur köpprocessen går till vid bostadsköp i Spanien, vad man bör tänka på inför ett köp, vad man ska planera för efter ett köp, vilka olika roller en spansk mäklare resp. juridiskt ombud har, omkostnader vid ett köp osv.

SolEuropa AB förmedlar nyproducerade villor, radhus och lägenheter via en av de största och mest välrenommerade fastighetsbolagen i området som byggt över 40 000 bostäder sedan 1973. Vi erbjuder högkvalitativa boenden med snygg design från Torrevieja upp till Alicante.

Om ni önskar få enskild rådgivning efter seminariet, så notera det gärna under Meddelande nedan så kan vi träffas en stund efter seminariet och hjälpa er.

Anmälan senast X april, men antalet platser är begränsat så anmäl dig snarast för att säkerställa plats.

 

    Jag har läst och godkänner SolEuropas GPDR-policy

     

    [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval=”3″ images=”26163,25146,25784,25823,25832,25829″ img_size=”500×400″][/vc_column][/vc_row]

    • Nyhetsbrev

    Compare Listings