Your search results

Om oss

SolEuropa Holding AB, org.nr: 559159-0350

Linvägen 6, 75752 Uppsala

De flesta mäklare i Spanien marknadsför en mycket stor mängd bostäder. För att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt har vi därför valt att fokusera på ett begränsat område och på en större fastighetsutvecklare, Euromarina. Det ger oss fördelen att vi har mycket god kunskap om de bostäder vi förmedlar. Det är en enorm skillnad på byggkvalité på äldre bostäder jämfört med nyproducerade i Spanien. Vi har valt att förmedla nyproducerade bostäder med garantier och som byggts med internationella kvalitetsstyrningssystem då vi är övertygade att det är det mest fördelaktiga bostadsköpet både på kort och lång sikt.

I samarbetet med Euromarina har SolEuropa specialiserat sig på nyproduktion i områdena Costa Blanca och Costa Cálida i sydöstra Spanien. Oavsett om ni önskar ett semesterboende nära havet för badsemestrar eller ett mer permanent boende, om ni söker lägenhet, radhus eller villa, eller oavsett om era intressen är golf, bad, naturupplevelser, sport etc. så kan vi troligen finna ett boende som passar er.

Vi som arbetar med förmedling av bostäder äger själva hus i Spanien och känner väl till områdena, köpprocessen och framförallt fastighetsutvecklaren Euromarina där vårt samarbete började redan för 20 år sedan. Vi kan därigenom guida våra kunder till ett tryggt och uppskattat boende. Dessutom har vi möjlighet att hyra ut en lägenhet som är byggd av Euromarina till presumtiva kunder att provbo inför valet om att köpa eget boende i Spanien. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för information och uppdateringar om olika projekt!

Contact Us

    Jag har läst och godkänner SolEuropas GPDR-policy

    Compare Listings