Advanced Search
we found 0 results
Your search results

Köpa bostad i Spanien

Nyproducerat för bästa kvalitet

Fastigheter i Spanien är av väldigt varierande kvalité och det är först på senare år som det applicerats bygglagar som fastighetsutvecklare måste följa för att byggprojekt skall godkännas. Dock förekommer det fortfarande tveksamma projekt där standarden är långt från den vi är vana vid i Sverige. Köper man äldre objekt finns det många fällor att undvika och inte minst när det kommer till att säkerställa att tidigare ägare ej tagit pant i fastigheten, då skulderna följer med fastigheten och inte låntagaren.

Vi är övertygade om att de flesta skandinaviska köpare förväntar sig samma kvalitet som i hemlandet varför vi lägger stor vikt på vilka fastighetsutvecklare vi väljer att samarbeta med. EuroMarina håller en väldigt hög standard med en tilltalande design vilket gör att ni som köpare kommer finna det objekt och område som passar era behov. Givetvis lämnar Euromarina tio års byggaranti vilket garanterar att ert nya boende motsvarar alla förväntningar.

Inflyttningsfärdigt

Till skillnad mot andra fastighetsutvecklare i Spanien erbjuder Euromarina bl.a. ett koncept där bostaden kan vara inflyttningsfärdig vid färdigställande, vilket innebär att bostaden är fullt möblerad så att ni som köpare direkt kan njuta av livet i Spanien när ni kommer ned för att nyttja er nya bostad. EuroMarina har en ”dold” fördel som andra saknar och det är att de förutom att bygga privata bostäder, kontor och lyxiga spahotell, även driver en inredningsbutik i vilken de tar in högkvalitativa märken från spanska och italienska tillverkare. De gör att medan andra talar om nyckelfärdigt kan vi erbjuda helt möblerade bostäder med inredning av imponerande design. Detta är vad vi kallar inflyttningsfärdigt! Kanske kan vara värt att tänka på när man funderar på de mindre exalterande alternativen… IKEA med hemleverans?

Köpa hus i Spanien. Beach Avenue, Alicante. SolEuropa, svensk fastighetsmäklare i Spanien.
Inflyttningsfärdigt som tillval: exklusiva och unika möbler, inrett och klart!

EuroMarina erbjuder även möjligheter till snickerier och tillval som inte ingår från början i nya bostaden, t.ex. pergola och jacuzzi på takterrassen. Och om man väljer en villa eller duplex med privat pool kanske man vill ha den både uppvärmd och med Jet-Stream installerat för att kunna motionssimma. Vidare kanske man vill ha larm, smart-hemsystem och motordriven port… Alla möjligheter finns och vi kan tillsammans med EuroMarina se till att du får precis som du vill ha det!

Compare Listings