Your search results

Olivos Garden

I bostadsområdet Allegra hittar du olika bostadsmodeller: lägenheter och tvåfamiljshus. Olivos Garden är lägenheterna i Allegra som är ett slutet bostadsområde med vackra trädgårdar, gemensam pool och privat parkering.
Lägenheterna har 2 sovrum, 2 badrum och utsikt över poolen och trädgården. Exteriördesignen i Medelhavsstil står i kontrast till den moderna inredningen, med högkvalitativ finish.
Allegra ligger i Los Olivos, bara 30 minuter från Alicante-flygplatsen och 5 minuter från Costa Blancas mest spektakulära stränder. Det är den perfekta platsen för din semester och att bo hela året!
Tomt: 145 – 245 m2

Allegre är ett kvarter i byn Doña Pepa. Denna by har de flesta tjänster såsom hälsocenter, apotek, stormarknader, restauranger, affärer, internationell press, fyrstjärniga Hotel La Laguna, Spa, golfbana, vattenpark, etc. Avstånd till stranden: 5 km.
Avstånd till Alicante flygplats: 40 km.

Lägenheten är med 3 st sovrum nedan är utrustad med exklusiva möbler, dekorationer, lampor och gardiner etc till ett värde av 14,500 Euros. Inflyttningsfärdig, alltså!


2 st sovrum:

Boyta: 79 m   Tomtyta: 220 m2

Antal sovrum: 2 st    Antal badrum/toaletter: 2 st

Pris från: 264,578 Eur


3 st sovrum:

Boyta: 110 m   Tomtyta: 145 m2

Antal sovrum: 3 st    Antal badrum/toaletter: 2 st

Pris: 286,550 Eur (endast en kvar!)

 

Faciliteter

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad av bostaden så kontaktar vi dig!

    Jag har läst och godkänner SolEuropas GPDR-policy

    Compare Listings