Advanced Search
we found 0 results
Your search results

Efterservice

Inflyttningsfärdigt
Euromarina har i Quesada en egen möbel- och inredningsbutik. Det innebär att ni kan välja att köpa till möbler vilket gör att bostaden är inflyttningsfärdig vid tillträdet. De erbjuder högkvalitativa märken från spanska och italienska tillverkare med lyxig design. Alternativt finns Ikea i Murcia. Det går att distanshandla och betala från Sverige och få Ikea att leverera och montera på plats.

Köpa hus i Spanien. Beach Avenue, Alicante. SolEuropa, svensk fastighetsmäklare i Spanien

Modern inredning och av allra högsta kvalitet, erbjuder Euromarina genom sina inredningsdesigners.

Tillbehör till fastigheten 
Euromarinas bostäder är redan förberedda för att i senare skede kunna kompletteras med teknik och olika funktionaliteter. T.ex. kan ni via Euromarinas Aftersales köpa till i efterhand t.ex. AC, larm, pergola, utekök, markiser, motor till bilgrinden, jacuzzi till takterrassen etc.

Fastighetsskatt och driftskostnader
Er advokatbyrå erbjuder efter köpet löpande service för att underlätta tillvaron i Spanien. I samband med köpet ordnar de med autogiro för löpande driftskostnader för huset såsom månadsavgift till samfälligheten, sophämtning, el och vatten abonnemang. De ombesörjer även årlig betalning av fastighetsskatt, dels den statliga och dels den kommunala.

Som ägare av fastighet i Spanien är det obligatoriskt även som icke resident att lämna en inkomstdeklaration. I samband med köpet tecknar ni ett servicekontrakt med ert juridiska ombud och de registrerar sig som skatterepresentant för er i lagfarten och lägger in er som skattekund. På så vis sköts det automatiskt år till år. Den kommunala skatten hanteras enkelt via autogiro. Ert juridiska ombud ordnar med autogiro när köpet är genomfört. Den andra skatten, s.k. statliga fastighetsskatten, görs via deklaration som ert juridiska ombud hjälper till att göra. Exempel; köper man bostaden 2019, behöver man deklarera 2020, då gör man ett värde på hur mycket bostaden är värd (alltså ej köpesumman) och hur många dagar ni ägt den.

Compare Listings